12 C
Bihać
Četvrtak, 23 Septembra, 2021

Razlozi zbog kojih ste još sami

IZVORavaz.ba

Biti samac ima mnoge pozitivne strane i može biti vrlo zabavno, osobito kada smo mladi i imamo puno prijatelja koji su također single. Ipak, svako dođe do određene tačke u životu kada shvati da biti single ima i onih manje lijepih strana te da bi na kraju dana bilo lijepo imati nekoga pokraj sebe.

Previsok kriteriji je razlog zašto ste možda sami

Previsoke kriterije
Jedan od najočitijih razloga zbog kojih ne možete pronaći idealnog partnera je taj da ste možda previše strogi prema onima koji vas pokušaju osvojiti. Što ste starije, to su naši kriteriji sve viši, no činjenica je da savršeni muškarac ne postoji. Nije važno je li zgodan, bogat, uspješan ili pametan. Važno je da bude uz vas kada ti je teško, da vas nasmijava i da u njemu pronađete ono najvažnije – najboljeg prijatelja.

Patnja za bivšim
Ako ste u skorije vrijeme izašli iz veze te ste zbog tog prošli kroz ljubavni brodolom, moguće je da se još niste oporavili i da i dalje čeznete za bivšim partnerom pa drugi muškarci ni nemaju šanse jer tvoje srce još uvijek pripada drugome. Ako ste u tom ‘stanju’, onda je vrlo vjerovatno da ćete ostati single.

Patnja za bivšim vas dodatno koči

Nemate vremena za muškarce
Živite užurbanim tempom, imate visoke ciljeve i posvećeni ste karijeri. U ovom trenutku u vašem životu nema mjesta za jednog muškarca. Želite li pronaći partnera, vrijeme je da malo poslažete prioritete.

Muškarci vas se boje
Ako su muškarci uplašeni pred vašim samopouzdanjem, inteligencijom ili uspjesima koje ste ostvarili, onda vas nisu vrijedni. No to bi mogao biti razlog zbog kojega te single jer se muškarci boje snažnih i pametnih žena. Nastavite biti svoja i jednog ćete dana sigurno upoznati nekoga tko će znati kako biti partner kakvog zaslužujete.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se