RIJEŠITE PROBLEM SA INTERNETOM I KABLOVSKOM: Nova / stara AKCIJA interneta i kablovske koja vas neće razočarati

Piše: KRAJINA.BA

Stanovnici Unsko – sanskog kantona skoro pa svakodnevno imaju problema sa kablovskim operaterima. Što zbog vjetra, kiše, snijega, što zbog učestalog nestanka struje kod pojedinih kablovskih operatera.

Na redakciju portala krajina.ba nekoliko puta sedmično dođu pritužbe građana pa smo na osnovu toga nekoliko puta pisali članke i ukazivali pojedinim kablovskim operaterima na neodgovornost njih kao operatera, ne javljanje na dežurni telefon, ne popravljanje kvara nekad i po nekoliko dana i mnoge druge probleme sa kojim se susrećemo. Međutim, očito je da to nije urodilo plodom jer ni dan danas se ništa nije promijenilo.

Nikad nismo pročitali nikakvo izvinjenje na njihovim oficijalnim stranicama, nisu nam napisali na računima koje redovno šalju izvinjenje i razlog zašto je došlo do prekida, čak nam nikad nisu ni smanjili račun, pa zašto onda očekuju da ćemo i dalje biti njihovi korisnici?

Napokon, rukovodstvo BH Telecoma se “uozbiljilo” i počelo sa uređenjem infrastrukture, uvođenjem optike, povećenjem brzine interneta i boljom uslugom kablovske.

BH Telecom je jedini operater koji nema skoro pa nikad prekide u isporuci usluge što dokazuju i komentari građana Unsko-sanskog kantona na našim predhodnim člancima.

Ovih dana redakcija portala krajina.ba je na stranici BH Telecoma pronašla jednu jako zanimljivu akciju kablovske MOJA TV, interneta i mnogih drugih usluga koja će sigurno biti zanimljiva svim stanovnicima Unsko-sanskog kantona koji ne žele više da imaju problema sa kablovskom i internetom zbog vremenskih neprilika, nestručnog osoblja ili nestanka struje.

Informacije o kablovskoj i internetu BH Telecoma

Super akcija traje od 17.03.2017. do 15.04.2017.

Cijena priključka u akcijskom periodu iznosi samo 1 KM. Akcija se odnosi na sljedeće usluge:

  • fiksna telefonska usluga (telefonski i ISDN BRA priključak),
  • fiksni pristup internetu (xDSL),
  • moja TV multimedijalni paketi i
  • L.net usluga.

Ukoliko se odlučite za moja TV uslugu, uz ugovor od 24 mjeseca, očekuju vas odlični pokloni dobrodošlice:

  • 50% popusta na iznos mjesečne naknade osnovnog paketa tokom prva četiri mjeseca
  • besplatno korištenje pristupne moja TV opreme (prvi Set Top Box  i ostala oprema).

Više o ovoj akciji možete provjeriti klikom na SUPER AKCIJA BH TELECOMA

Ovakvu ponudu vam malo ko u Bosni i Hercegovini može ponuditi, a kamo li na našem kantonu i zato vas ovom prilikom savjetujemo da izaberete najbolje.

ZAKLJUČAK:

BH TELECOM je državna firma koja svakodnevno izdvaja sredstva za pomoć ugroženim populacijama, za pomoć sportskim klubovima na Unsko – sanskom kantonu, za pomoć Kantonalnoj bolnici Dr. Irfan Ljubijankić u Bihaću i  mnogim drugima kojima je njihova financijska pomoć potrebna, zato pomozimo i mi njima i budimo dio ove velike priče našeg telecom operatera.

Ne dozvolite da vas prave budalom za vaše pare, izaberite ono što je najbolje za vas i vašu porodicu !!!

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se