Naslovnica MAGAZIN Rođaka iz Zvornika otkriva greške iz mladosti Seke Aleksić! Tabloid Scandal ekskluzivno...

Rođaka iz Zvornika otkriva greške iz mladosti Seke Aleksić! Tabloid Scandal ekskluzivno je došao do rođake Seke Aleksić koja je odrasla sa pjevačicom u Zvorniku. Ona se rado sjeća zajedničkog djetinjstva sa pjevačicom, ali joj je i žao što je Seku naivnost mnogo koštala, pa su je tako mnogi prevarili za velike pare koje joj nikada nisu vratili, a od kojih je mogla da sagradi još jednu veliku kuću.

0
PODIJELI

Sa Sekom sa provela najljepše dane u djetinjstvu. Mi smo rođake preko njene majke i kada je bila dijete, a i kasnije u školi , pa i dan danas uvijek je pomagala i meni i mojoj porodici, što nikada nećemo zaboraviti, započinje priču rođaka i nastavlja:

– Svi znaju da se ona godinama bavi humanitarnim radom, te da pomaže i djeci i roditeljima koji tu djecu treba da prehrane, ali ipak ne možemo da prežalimo to što ju je njena naivnost mnogo koštala. Ona je toliko para pozajmljivala i davala kojekome, a nikada joj nisu vratili. Mislim da nikada neće moći da naplati svoje greške iz mladosti i da vrati taj novac od kojeg je mogla da sagradi još jednu kuću kakvu već ima u Pazovi – priča rođaka i objašnjava:

– Otkako je počela da pjeva, uvijek su tu bili neki muzičari i menadžeri koji su molili za novac, i uvijek su to bile poveće sume za kola, stan, a ona je uvijek bila dobra duša, pa je davala. Neki dio su joj vratili, a neki nikad. Ona je to oprostila i zaboravila iako su to ogromne pare. Oduvijek je govorila: “Neka, zaradiću ja opet.“ Sigurno da joj je bilo teško u tim trenucima, jer je ona naporno i vrijedno radila da bi došla do ovoga što je danas, velika zvijezda – završava rođaka iz Zvornika. A Seki i dalje dobro ide, pa će tako biti i sa novim albumom Koma.

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">