Rođaka iz Zvornika otkriva greške iz mladosti Seke Aleksić!

Sa Sekom sa provela najljepše dane u djetinjstvu. Mi smo rođake preko njene majke i kada je bila dijete, a i kasnije u školi , pa i dan danas uvijek je pomagala i meni i mojoj porodici, što nikada nećemo zaboraviti, započinje priču rođaka i nastavlja:

– Svi znaju da se ona godinama bavi humanitarnim radom, te da pomaže i djeci i roditeljima koji tu djecu treba da prehrane, ali ipak ne možemo da prežalimo to što ju je njena naivnost mnogo koštala. Ona je toliko para pozajmljivala i davala kojekome, a nikada joj nisu vratili. Mislim da nikada neće moći da naplati svoje greške iz mladosti i da vrati taj novac od kojeg je mogla da sagradi još jednu kuću kakvu već ima u Pazovi – priča rođaka i objašnjava:

– Otkako je počela da pjeva, uvijek su tu bili neki muzičari i menadžeri koji su molili za novac, i uvijek su to bile poveće sume za kola, stan, a ona je uvijek bila dobra duša, pa je davala. Neki dio su joj vratili, a neki nikad. Ona je to oprostila i zaboravila iako su to ogromne pare. Oduvijek je govorila: “Neka, zaradiću ja opet.“ Sigurno da joj je bilo teško u tim trenucima, jer je ona naporno i vrijedno radila da bi došla do ovoga što je danas, velika zvijezda – završava rođaka iz Zvornika. A Seki i dalje dobro ide, pa će tako biti i sa novim albumom Koma.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se