Naslovnica MAGAZIN Sandra Afrika otkrila zašto nije u dobrim odnosima sa Miletom Kitićem Sandra...

Sandra Afrika otkrila zašto nije u dobrim odnosima sa Miletom Kitićem Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrka, je prvi put na scenu kročila kao plesačica, a ubrzo je uspjela da pokupi sve simpatije kako raznih izvođača, tako i publike.

0

Svima je poznato da je nastupala sa Miletom Kitićem, sa kojim sada nije u dobrim odnosima, a konačno je otkrila i zbog čega je to tako.

– Radila sam dosta spotova i plesala u tim nekim grupama, ali nisam ni sanjala da ću postati pjevačica. To je zaista bilo sasvim slučajno, ali mislim da je to bilo suđeno. Nametnula mi se pjevačka priča gdje sam ja to odbila a poslije tri godine se pojavljuje ta priča gdje sam pristala – govori Sandra.

Za oko je najviše zapala Miletu Kitiću koji ju je odmah angažirao da ga prati na nastupima.

– Mi u svađi nismo, bar što se mene tiče. Na tom nekom početku sam bila, da kažem povrijeđena malo zato što sam očekivala nešto drugo a dobila sam nešto sasvim deseto. Kada sam se ja pojavljivala sa njim, on je primijetio da to dobro prolazi, svi su se raspitivali “ko je ona mala crna” jer tad niko nije znao kako se ja zovem. Kada su ga zvali na nastupe, tražili su da obavezno ja dođem i to je njemu odgovaralo. Sad, iz ove perspektive gdje ja radim kao pjevač 10 godina, vidim da mu je to odgovaralo i da je to koristio, jer svima je potrebna neka promjena. Njemu se desila ta promjena da budem ja tu, pored njega. Tada sam bila klinka i nisam znala, ali kada sam sve kockice složila, to je u stvari bilo to. On se na kraju ljutio kada sam ja otišla i nisam više bila u toj plesnoj grupi – otkrila je Sandra a onda ispričala i kako se dalje razvijala situacija. – Kasnije sam ja odlučila da napravim pjesmu, željela sam da mi je rade Marina Tucaković i Zoran Marjanović. Zorana sam tada znala ali Marinu nisam, pa sam samo željela da je Mile pozove i da me najavi. To mu je par minuta posla, ništa drugo. Tražila sam mu tu uslugu, on mi je rekao da ga zovem poslije vikenda jer je u gužvi. Međutim, poslije vikenda on je promijenio broj telefona. Eto, toliko o tome – otkrila je Sandra za IDJTV i dodala:

– Mnogo sam učinila za njega dok smo zajedno radili ali onda sam se razočarala jer dok sam mu trebala, on je to koristio ali kada je trebalo on meni da pomogne, okrenuo se i nije se javljao – kazala je Sandra.