22.4 C
Bihać
Utorak, 28 Septembra, 2021

Saopštenje za javnost: Pokret za modernu i aktivnu Krajinu – PoMAK

Jučer, tačno u podne započeli smo svoju predizbornu kampanju za Lokalne izbore 2020. godine promocijom pjesme „Vratimo osmijeh Gradu svom“, putem koje želimo našu ljubav prema Bihaću vizualizirati i koju poklanjamo svima onima koji naš grad vole, osjećaju i žele mu dobro na isti ili sličan način kao i mi.

Uz poštivanja svih epidemioloških mjera sinoć u konferencijskoj dvorani hotela Opal Exclusive zvanično su predstavljeni i kandidati Pokreta za modernu i aktivnu krajinu za Gradsko vijeće Grada Bihaća, te naš kandidat za gradonačelnika Grada Bihaća gospodin Šuhret Fazlić.

Svjesni trenutka u kojem se nalazimo i značaja politike koju vodimo nastavljamo borbu protiv uvriježenih modela vladanja. Zato su na našoj listi za GV Bihać mladi, časni i sposobni ljudi, istinski Bišćani koji nemaju teret političke prošlosti. Svako od njih ima znanje i snagu da se suprotstavi dosadašnjem lošem modelu političkog života koji skupo košta svakog od nas i čije posljedice ćemo dugo osjećati.

Na ovaj način želimo sve građane motivirati da zajedno stvorimo drugačiji, bolji i ljepši ambijent za život svih nas, a ne samo za odabrane i povlaštene. U posljednje četiri, izuzetno teške godine pokazali smo da je ovakvim stavom moguće učiniti velike stvari za svoj grad, prvenstveno domaćinskim odnosom prema javnom novcu kojim nismo kupovali ni političku podršku, niti simpatije javnosti.

Dragi Bišćani 15-tog novembra #Vrijeme je za POMAK. Zato preuzmite odgovornost i izvršite svoju građansku dužnost!

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se