Sarajevskom modelu prijete smrću: Nećemo štedjeti na hicima, izrešetat ćemo te cijelog!

IZVORavaz.ba

– Sve je krenulo kada sam spletom okolnosti upoznao lijepu Beograđanku koja mi se na Instagramu javila… Tada je ona sa prijateljima bila u posjeti Sarajevu jer su njeni korijeni odavde. Nije mi čak ni smetalo što je od mene starija pune dvije decenije. Osvojila me na prvu i to sam doživio samo kao avanturu. Međutim, mi smo nastavili kontakt putem društvenih mreža i kada se ona vratila za Beograd svojoj kući. Svaki dan smo se dopisivali intenzivno sve dok se meni nije javio lično njen suprug – započinje priču Halimić:

Model nije ni najmanje sumnjao u to da je ona udata, a da je njen suprug poznati kriminalac.

– Nisam znao niti da je udata, a kamoli da je njen muž jedan od poznatijih krimanalaca u Srbiji. Njegovo ime neću iz pristojnosti pominjat, a i zbog svoje sigurnosti, ali itekako ću spomenuti Senadu Nurkić koja mi je ponovo ispala veliki prijatelj i povukla svoje veze, a sada ću objasnit kako je to bilo… Pošto je suprug dotične dame veliki kriminalac i puno su povezani sa Bosnom meni su počele stizati ozbiljne prijetnje „Neću štedjeti na hicima… Izrešetat ću te cijelog“  Kao i svaki normalan čovjek shvatio sam da sam se uvalio u velike probleme – priča nam on.

Kaže, kako svako zlo zna za neko dobro… U pomoć mu je pritekla starleta i prijateljica Senada Nurkić Maca.

– Vidno iznervirana Maca je rekla „gdje će biciklom na Rusiju“? Neću joj nikada zaboravit što je momentalno povukla svoje veze kako bi problem bio odmah riješen .. Znao sam da Macu u Srbiji čuva najjača mafija na balkanu i da je zaštićena kao bijeli medvjed. Da nije bilo Macine mafije bio bih upucan – kazao je Halimić i odlučio da više neće upoznavati žene preko društvenih mreža.

– Stvarno neću više upoznavati žene preko interneta. Ali, ovo se moglo desiti bilo kome. Ne piše nikom na čelu da je udata. Morat ću se na neki način odužit svojoj Maci koju volim kao da mi je sestra rođena .. Uskoro planiram da odem do nje u Beograd jer smo se puno poželjeli – otkrio nam je Halimić.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se