Naslovnica BiH Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje ove sedmice U ponedjeljak u Bosni i...

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje ove sedmice U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini prije podne i sredinom dana se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina

0

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini prije podne i sredinom dana se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. U poslijepodnevnim i večernjim satima smanjenje oblačnosti. Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 15, na jugu zemlje do 19 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25, na jugu zemlje do 27 stepeni.

U utorak u Hercegovini sunčano uz umjerenu naoblaku. U Bosni prije podne će biti dosta magle ili niske naoblake. U noći na srijedu novo naoblačenje. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 11, na jugu zemlje i do 17 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25, na jugu zemlje do 29.

U srijedu, u našoj zemlji se prognozira pretežno oblačno vrijeme sa slabijom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab do umjerene jačine jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 13 stepeni, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26 stepeni, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 29.

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima u Bosni. Vjetar slab, u Hercegovini jugo, u Bosni vjetar sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16°C, na jugu zemlje i do 20. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 28.

Loading...