Sedam muških tajni koje svaka žena mora da zna

IZVORavaz.ba

Kako bi svima olakšao ovu situaciju, Robert Mani, autor knjige “The guy s guide to love”, ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcionira muški mozak.

1. Nesigurni su. Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada djeluju potpuno sigurni u sebe.

2. Povremeno žele da zamijene ulogu lovca i plijena. Muškarci vole da se igraju lovca, ali, također, žele da povremeno budu i plijen zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno stavite do znanja da vam se sviđaju.

3. Ne pamte detalje. Dok mi u svoju memoriju pakujemo sve sitnice koje smo saznali o njima, oni svoju filtriraju i ne pamte mnoge stvari koje s njima podijelimo. Međutim, to uspješno nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga riješite (i onda zaboraviti na njega).

4. Vole kada cijenite njihov smisao za humor. Naravno, vole i kada im to pokažete, zato se nasmijte njihovim šalama bez ustezanja (naravno, samo ukoliko su vam smiješne).

5. Put do njihovog srca, zaista, vodi preko stomaka. Obožavaju da jedu, ne skrivaju to i zato ovu informaciju dobro iskoristite. Ako ne volite da kuhate, izađite s njim na mjesta gdje ima hrane, sigurno će to cijeniti.

6. Žele djevojku koju mogu da odvedu mami. Čak i ako to ne uradi odmah ili želi da sačeka s upoznavanjem, muškarac pored sebe uvijek želi djevojku koju može da predstavi porodici i prijateljima.

7. Dobar muškarac ne želi da se promijenite zbog njega. Budite najbolja verzija sebe, osjećajte se ugodno i on će biti sretan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas promijene zbog sopstvenih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se