Naslovnica MAGAZIN Šešelj o Šabanu: “Vašarski zabavljač, a budale hoće nazvati ulicu po njemu”

Šešelj o Šabanu: “Vašarski zabavljač, a budale hoće nazvati ulicu po njemu”

0

PREDSJEDNIK Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj na svom je Twitter profilu podijelio objavu koja će vjerojatno razljutiti brojne fanove nedavno preminulog pjevača Šabana Šaulića, a u kojoj se pobunio peticiji da se ulica u kojoj je rođen nazove po njemu.

“Politika jutros izvještava da je već 1500 budala potpisalo peticiju da se Ulica Avde Karabegovića preimenuje u Ulicu Šabana Šaulića. O Srbijo, hoćeš li se odreći uspomene na junaka, mučenika i vrsnog intelektualca u korist vašarskog zabavljača, pa makar on imao ‘glas slavuja'”, napisao je Šešelj.

Dok su se neki pratitelji složili s njim, druge je ova izjava jako razljutila.

“Jednom sam glasala za tebe, ali poslije ove izjave nikad više. Sram te bilo, tko si ti da određuješ tko je vašarski pjevač, a tko nije. Čovjek kojeg je slušalo i voljelo toliko ljudi, naravno da zaslužuje ulicu u svom rodnom gradu”, odbrusila mu je jedna pratiteljica.

“Čekajte, jel vi mene zezate kad kažete da se slažete s njim? Šaban je to zaslužio. Bio je doslovno najbolji pjevač koji se ikad rodio na svijetu. Bio je skroman i pošten, zar takav čovjek ne zaslužuje ulicu?”, upitala je druga.

“E stvarno treba da se postidite. Vi šarlatane, da vam je Šaban stao politički na crtu ne biste imali ni trećinu onih vaših jadnih glasova”, napisala je treća.

“On je bar nešto doprinio svojoj zemlji za razliku od tebe i tebi sličnih”, bio je još jedan od komentara.