SEVERINA UHVAĆENA U LAŽI: Nakon ovoga je nećete gledati istim očima!

Za razliku od njega, a sada i od činjeničnog stanja, pjevačica je početkom februara kačila fotografije iz Amerike uz tvrdnju da je tada boravila u toj zemlji.

Naime, klupko njihovog sukoba se odmotalo, i to na štetu Kojićeve, jer se istina prije ili kasnije utvrdi. Sve je počelo tog 16. novembra, kada je Milan podnio tužbu protiv nje za zanemarivanje djeteta, kada je, zato što mu se ona nije javljala na telefon, Aleksandar ostao kod njega.

Kako nije želio da njegov sin bude sa bebisiterkama kad on može da brine o njemu, pokušao je da kontaktira sa Severinom, ali mu to nije pošlo za rukom. Ona je iskoristila taj trenutak i očigledno odmah po povratku u Srbiju, 23. novembra, podnijela tužbu protiv Popovića za kidnapovanje, a policija je dva dana kasnije utvrdila da je ona na svojoj adresi. Da stvar bude gora, ona je tada prozivala Milana na društvenim mrežama snimkom “Gdje je nestala Severina”, aludirajući na njegove optužbe da je u Americi, koje je ona demantovala.

Severina se u periodu dok je boravila u Americi nije oglašavala na društvenim mrežama, pa je fotografije iz Los Anđelesa sa Igorom i njegovom sestrom Natašom Kojić kačila tek u februaru.

Ipak, “Alo!” je otkrio istinu uvidom u kretanje stranaca na sajtu američke vlade, na kojem se jasno vidi kada je Kebina snajka otputovala i kada se vratila u Srbiju, što se poklapa sa datumima kada ju je Milan tražio.

Iz priloženog se vidi da je Seve otputovala 16. oktobra, a vratila se 23. novembra i istog dana tužila Milana za otmicu sina. Tako je pjevačica iskoristila priliku da bude na adresi stanovanja kada su policajci došli da utvrde gdje je, dva dana kasnije.

Kada su novinari kontaktirali Milana povodom ove priče, on je rekao:

“Kada sam podnio tužbu za zanemarivanje djeteta nisam imao sve podatke, ali sam znao da moj sin ne bi lagao da dugo nije vidio majku i da ga čuvaju nepoznati ljudi. Ne želim da utičem na njene planove, moja jedina želja je da budem prva osoba sa kojom će moje dijete biti kada ona nije tu. Postoji li roditelj koji to ne želi?!”, pita Popović.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se