SKANDALOZNO: Tijana Ajfon šokirala sve statusom o Marku Bulatu i njegovom ZAPALJENOM AUTOMOBILU!

Naravno, mnogi su pomislili na Tijanu Ajfon pa je starleta na svom Fejsbuku postavila sliku poruka koje je dobila, a onda dala i svoje mišljenje o ovom nemilom događaju.

“Šta reći, a ne zaplakati nad sudbinom osobe u liku i djelu pjevača u pokušaju (vječito radnog pevača pred nastup zvijezda). Ali malo je pre*r`o sa izjavama pa da pojasnimo ko je on pošto smo dobri stari znanci. Šta reći o osobi koja se deklariše kao “veliki vjernik“ pa ga uhapse sa drogom, pa ide u emisije i to koristi kao marketing, pa se ženi opet marketinški, pa pominje mene opet marketinški… Ajd` nekako da oprostimo i posljednje to što je (garant osigurao pa poslije) sam sebi zapalio kola i u svoj toj muci oko kola zapaljenih se slika i šalje novinarima i kači na društvene mreže. Ajd` sve to i nekako, ali zar zaista treba pomenuti ime takvoj moralnoj nakazi koja u bolnicu ode da vidi tek rođeno dijete, a bolesno u tom trenutku i sjeti se od sve “tuge, muke, i žaljenja djeteta“ da uzme telefon slika i okači na društvene mreže. Tako da ja nisam stručna iz oblasti psihijatrije da komentarišem takva ponašanja takvih pojava džaba me zovete za komentar po bilo kom pitanju… Evo odgovora na sva vaša pitanja“, napisala je Tijana, a onda dodala:

“Kakva žena takva joi i drugarica… neka se zapita zašto vodi borbu sad… pa nije je je**o ko nije stigao logično da se sve ovo dešava.. i treba objasniti sa se neće “TO“ neće izliječiti preko naslovnih strana nedjeljnika… željniiik….. nek se moli na one njegove nacrtane ikone“, dodala je ona.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se