Skupljen novac za operaciju malene Bišćanke Dalal Omerović! (VIDEO)

Zahvaljujući donacijama dobrih ljudi prikupljeno je više od polovine ovog iznosa, ali da bi Dalal ušla u transplantacijski proces potrebno je bilo još 110.000 eura jer klinika insistira da se cijeli iznos uplati odmah. Kako možete vidjeti iz statusa objavljenog na facebook stranici “Za Dala”, ostatak novca je skupljen te u skladu s tim humanitarna akcija okončana.

“Draga nasa armijo danasnje stanje Dalal racuna je 104 763,83€.Aktivirali smo ponovno akciju za Dalal prije 21 dan i danas sa punim srcem cemo je zaustaviti, jer smo dosli do potrebnog iznosa.

Razliku do potrebnih 110 000€ ostavljamo iz razloga sto nasi prijatelji imaju u tijeku aukciju dresova za koje ocekujemo uskoro uplate, imamo aktivan him. broj 17007 i ostatak za naseg Mahira koji ima akciju prodaje svojih 200 kilometara za Dalal.” stoji u statusu objavljenom na facebook stranici “Za Dalal”.

❗❗❗Draga nasa armijo danasnje stanje Dalal racuna je 104 763,83€.Aktivirali smo ponovno akciju za Dalal prije 21 dan i danas sa punim srcem cemo je zaustaviti, jer smo dosli do potrebnog iznosa.Razliku do potrebnih 110 000€ ostavljamo iz razloga sto nasi prijatelji imaju u tijeku aukciju dresova za koje ocekujemo uskoro uplate, imamo aktivan hum. broj 17007 i ostatak za naseg Mahira koji ima akciju prodaje svojih 200 kilometara za Dalal.Hvala Vam jos jednom sto ste stali uz nas i sto smo ovako brzo skinuli jednu veliku brigu Dalalkini roditelja i svih nas ❤Kad se male ruke sloze sve se moze 👏👏👏P.S.Ukoliko neko nije stigao uplatiti, a imao je nijet svoju uplatu moze proslijediti na Mahirovu akciju za Dalal (za sve informacije slobodno nas kontaktirajte).

Posted by Za Dalal on Tuesday, June 19, 2018

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se