Naslovnica MAGAZIN SMRŠALA I NASTAVILA DA SE OPIJA: Ana Nikolić popila tri flaše bijelog...

SMRŠALA I NASTAVILA DA SE OPIJA: Ana Nikolić popila tri flaše bijelog vina, pijana vrištala na konobara Prije dvije večeri Nikolićeva je bila u jednom poznatom beogradskom restoranu, navodno komirana od alkohola

0

Ana Nikolić ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama, koji su joj pomogli da smrša za kratko vrijeme. Uspjela je da nas ubijedi u to da se totalno promijenila, odnosno da je sad posvećena snimanju novih pjesama, svom izgledu i brizi o kćerki Tari, ali nismo dugo živjeli u tom uvjerenju.

Prije dvije večeri Nikolićeva je bila u jednom poznatom beogradskom restoranu, navodno komirana od alkohola, Iz parka u kojem se nalazi bašta restorana dopirali su glasan smijeh i vriska, od čega se orilo cijelo naselje. Bio je to dobro poznati glas Ane Nikolić. Sjedila je u društvu jedne žene, javnosti nepoznate, vjerovatno drugarice. Pile su, kako nam je rekao jedan od gostiju restorana, već treću flašu bijelog vina.

Na fotografijama se vidi da je pijana. Jedva je sjedila u stolici, non-stop se klatila, zabacivala glavu i pričala toliko glasno da su je čuli i prolaznici na ulici.

Pola sata poslije ponoći njih dvije su ostale same u bašti restorana, pa je Ana shvatila da je vrijeme za polazak kući.

– Konobar, konobar… Konobar! Dođi ovamo – vikala je Nikolićeva.

Kad je platila račun, pozdravila se s drugaricom i tada joj se pridružio javnosti nepoznati dečko. Ana se, izgleda, opametila nakon što su je privodili jer je vozila pijana, pa je angažovala vozača, koji ju je bezbijedno smjestio u automobil i odvezao kući.

 

Izvor: Kurir.rs.