27.8 C
Bihać
Ponedjeljak, 2 Avgusta, 2021

Šok intervju Marije Šerifović: Progovorila o krizi, selidbi iz Beograda, s kim je na ratnoj nozi u ZG, pa spomenula mama Vericu!

Pjevačica Marija Šerifović otkriva da tokom žiriranja na pauzi za ručak diskutuju o kandidatima, te da svi budu srčani i iskreni, što ih dovodi do konflikta. Ipak, na kraju svi pronađu zajednički jezik kako bi snimanja mogla da se nastave.

Pjevačica Marija Šerifović u više navrata je kroz osmijeh otkrila kako će kosti ostaviti u žiriju popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, a ono što gledaoci iz sezone u sezonu mogu da vide je da ona nema problem da se sukobi sa kolegama kako bi zaštitila svoje favorite. Zato i ne krije sa kim od članova žirija najčešće bude na ratnoj nozi.

– Već na čuvenoj pauzi za ručak nastavljamo da diskutujemo o kandidatima. To je naš stil, mislim da smo u tome srčani i iskreni i da to pubilka zaista voli. Nisam još uvijek došla do te faze, ali, recimo, nekada sa Viki i Snežanom.

Kako ne nastupaš zbog pandemije, da li osjećaš finansijsku krizu?

– Trudim se da uskladim sve. Slagala bih kada bih rekla da ne osjećam i ja, ali prosto postoje kolege muzičari sa znatno težom situacijom pa je neumjesno da ja govorim o tome.

Postala si jutjuberka i odlično ti ide, smatraš li da si ozbiljna konkurencija jutjuberskoj sceni Srbije? Da li si u kontaktu sa nekim od jutjubera?

– Ne bih da se tako lako odričem svog zvanja, ali i da se moji snimci tumače baš tako ozbiljno. Zasad mi je prezabavno i vjerujem da je važno da tako i ostane kako bih nastavila istim tempom. Dobre su i reakcije, što mi je posebno drago. Nisam u kontaktu sa jutjuberima i nisam im svakako konkurencija.

Snimak kada praviš tortu je nasmijao tvoje pratioce, kako si došla na ideju da učiš da praviš tortu, i kako je Verica reagovala na prijedlog?

– Vjerovatno svi već znaju koliko Verica fenomelano kuha, sa posebnim akcentom na poslastice. Pošto mi je zabavno da snimam blogove, došla sam na ideju da jedan video posvetim Kragujevcu i, naravno, priči sa Vericom. Ona je svakako pristala sa oduševljenjem i mislim da je bila vrlo ponosna, do trenutka dok me nije zagrlila.

Sada kada imaš slobodnog vremena, kako ga provodiš? Nedostaje li ti kontakt sa publikom?

– Pa, iskreno, da. Svi koji me prate znaju da vrlo poštujem publiku i da mi njihova energija zaista znači. Trudila sam se da putem aplikacija budemo u kontaktu, ali prije svega baš mi se pjeva!

U trenucima kad se stan iznad tvog renovirao, rekla si da bi se selila na neku njivu van Beograda?

– Mislim da svima smetaju radovi u zgradi, posebno kada to bude nakon neke burne noći. Nisam asocijalan tip, ali u posljednje vrijeme imam veću potrebu za mirom. Nisam planirala još uvijek ništa da kupujem, ipak je vrijeme korone.

Džejla je otkrila da se seli u inostranstvo zbog studija, pauzira sa muzikom. Da li si je posavjetovala?

– Da je najvažnije da slijedi svoje instinkte i da vjeruje u talenat koji ima!

S obzirom na trenutnu situaciju, pjevačica kaže da nema dugoročne planove, ali želje su uvijek tu.

– Imala sam ideju da dovršim seriju koncerata, potom odmor na ljeto i u ovo vrijeme mislila sam da predstavim novi album. Nažalost, pandemija je uzela maha i moji planovi u vezi sa muzikom će još sačekati. Što se tiče želja, neka to i ostane tajna, da bi se na kraju ispunile, piše “Kurir“.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se