ŠOK: Stanija će tajkunu RODITI SINA! (FOTO)

Kako bismo saznali kada starletu očekuje brak, ali i trudnoća pozvali smo u pomoć astrologa Nevenku Blažik koja nam je otkrila mnoge zanimljive detalje o Stanijinoj budućnosti.

Starletin emotivni partner biće veoma uticajan i moćan, što je i za očekivati budući da je Stanija navikla da živi luksuzno i da uživa u raskoši.

– Mesec i Jupiter pokazuju partnera koji je iz inostranstva. Znak Vodolije se vezuje za Rusiju, Švedsku, Dansku. Ovakva postavka može da ukaže na vrlo imućnog muškarca, obrazovanog, spretnog, koji ima ne samo dobru porodičnu i finansijsku zaleđinu, već i sam je vrlo sposoban za dobar biznis – počinje priču astrolog za Pink.rs i dodaje da će Stanija biti veoma srećna u braku, kao i da će tajkunu roditi sina, a onda i kćerku.

– Generalno, sa Mjesecom koji predstavlja porodicu, koji je postavljen u Vodoliji, zajedno sa Jupiterom, možemo da predvidimo da će ona biti vrlo srećna u braku. Ta konjunkcija ima i povoljan aspekt sa Merkurom i Venerom, pa možemo i da očekujemo da će u braku sigurno biti barem jedno dijete, i to prvo muško, pa onda žensko. Često, ovakva postavka može da ukaže i na više brakova, jer i sama konjunkcija ima aflikaciju od strane Marsa koji se nalazi u znaku Bika – kaže Nevenka.

Kako nam je astrolog rekao, moguće je da će Stanija stati na ludi kamen 2018. ili 2019. godine, dok postoji mpogućnost da će bebu roditi 2020. godine.

– Za nju, najbolji period za stupanje u brak bi bio od 17. marta 2018. do 17. marta 2019. godine. U podperiodu Venere od 17. marta 2019. do 17. marta 2020. godine za nju su najbolji periodi za trudnoću i proširenje porodice.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se