Naslovnica MAGAZIN Šok u Americi: Pamela Anderson u krevetu s najvećim neprijateljem SAD! (FOTO)...

Šok u Americi: Pamela Anderson u krevetu s najvećim neprijateljem SAD! (FOTO) Glumica Pamela Anderson izjavila je za jednu škotsku televiziju da zadržavanje osnivača WikiLeaksa Juliana Asanggea u ambasadi Ekvadora u Londonu njihovu vezu čini "pomalo teškom", prenosi Reuters.

0

Agencija podsjeća da su britanski mediji objavili ranije klip u kojem bivša zvijezda “Čuvara plaze” za Asanggea kaže da je seksi.

Govoreći u emisiji na škotsku televiziju, ona je navela da je sigurno provela više vremena s Asanggeom nego s bilo kojim drugim čovjekom u posljednje vrijeme, ali da ne bi da iznosi detalje.

Britanski mediji objavili su da je Anderson viđena u posjeti Asanggeu u ambasadi Ekvadora u Londonu u kojoj on ima utočiste od 2012. godine.

Asangge, naime, na taj način pokušava da izbjegne da ga britanske vlasti izruče Švedskoj zbog optužbe za silovanje koja je podnijeta protiv njega 2010., što on, međutim, poriče.

Upitana da li je u romansi s Asanggeom, ona je uz osmijeh odgovorila:

– Pa, on je zatvoren, to pomalo otežava situaciju. Vidjet ćemo šta će biti kada ga oslobode, ali znate, provodim vjerovatno više vremena s njim nego s bilo kojim muškarcem, što je veoma neuobičajeno – rekla je Anderson.

 

Loading...