Sprema se haos: Lazukić otkriva sve Natine mračne tajne za 50.000 eura

IZVORavaz

Međutim, kako Kurir saznaje, još uvijek zakonitom suprugu pjevačice Nataše Bekvalac, koja ga je prije tri mjeseca optužila za porodično nasilje, televizija Pink planira da ponudi čak 50.000 eura za desetodnevni boravak u drugoj sezoni rijalitija „Zadruga“, koja startuje od septembra.

– Luka je svestan da je u žiži interesovanja zbog skandala s Natašom, s kojom je na sudu. Iako on nikada nije želio da bude u medijima, štaviše, vješto je izbjegavao bilo kakav kontakt sa sedmom silom, razume pritisak i potrebu medija da i on bude u žiži interesovanja. I čelni ljudi ovako velikog projekta kao što je „Zadruga“ žele da pregovaraju s njim i da mu ponude odlične uslove, jer ovo ne bi bio prvi put da bivši muž neke od pjevačica svoju ispovjest ispriča pred milionskim auditorijumom – priča izvor Kurira.

On kaže da bi Lazukić imao poseban tretman u ovom projektu.

– Njegov aranžman bi podrazumijevao to da bude smešten u luksuznom delu „rijaliti grada“, koji se ovog ljeta širi i gradi, odnosno u hotelskoj sobi, da ima zasebno kupatilo, ali i pravo da dva sata dnevno koristi mobilni telefon, televiziju i internet. Zadržao bi se svega deset dana, ali to bi bilo i više nego dovoljno da se postigne veliki efekat – priča sagovornik.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se