Šta su “izmješteni” migranti danas radili kod “Doma penzionera” u središtu Bihaća? “5 metara drva unijeli za 10 minuta”? (VIDEO/FOTO)

Svjedoci smo nemilih događaja u Bihaću i Velikoj Kladuši protekli deset dana, kada smo u centru oba grada imali obračune koji su rezultirali pokušajima ub*stva, istovremeno vlast u Krajini najavljuje izmještanje migranata iz kampa Miral u kamp Lipu, tačnije, iz Velike Kladuše u Bihać.

Paralelno sa tim dešavanjima, Vlada i vlast u Unsko-sanskom kantonu je zaokupljena okupljanjem zastupnika koji će podržati Budžet za 2021. godinu, odnosno podržati Vladu Mustafe Ružnića.

I dok se vlast “igra” politike, naša redakcija je došča u posjed veoma zanimljivih fotografija i video materijala, koji je prema riječima čitalaca nastao danas.

Naime, velika grupa migranata, koji na očigled Bišćana borave u Domu penzionera u Bihaću, koji se nalazi u središti grada, danas je nešto radila sa velikom kločinom drveta, koji po izgledu najvjerovatnije služi za ogrijev.

Ono što vidimo na videu materijalu, mnoge nejasnoće stvara, a oni koji su nam dostavili materijal dali su komentar: “Pet metara drva su unijeli za 10 minuta i manje.”

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se