Naslovnica MAGAZIN Stefan Karić, Aleksandra Prijović i Rada Manojlović došli da isprate Dijanu na...

Stefan Karić, Aleksandra Prijović i Rada Manojlović došli da isprate Dijanu na vječni počinak! (FOTO) Sahrana misice Dijane Milojković, koja je 22. jula preminula u 33. godini života nakon višegodišnje borbe sa rakom, počela je danas u 14 časova u njenom rodnom gradu Ćupriji.

0

Nakon opela koje je završeno oko 13 časova u Dijaninoj porodičnoj kući, povorka se uputila ka groblju, a neutješni roditelji, prijatelji i rodbina jedva su smogli snage da krenu ka groblju.

Među onima koji su došli da se oproste od hrabre Dijane, koja i poslije dugogodišnje borbe na žalost nije izdržala bitku do kraja, bilo je i njen bivši dečko Stefan Karić, koji se na groblju pojavio nešto prije 14 časova.


Fotografije: Telegraf.rs

Mladi Karić došao je sa nekoliko prijatelja, a u rukama je nosio vijenac u obliku srca napravljen od cvijeća u nježnim bojama. Oči je skrivao ispod tamnih sunčanih naočara.

Takođe, da isprate Dijanu na vječni počinak došli su i sin Goce Božinovske Mirko Šijan, zatim pjevačice Aleksandra Prijović, Rada Manojlović i mnogi drugi.

.