STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Bivši fudbaler (22) objesio se o kvaku!

Našla sam sina obješenog o kvaku u pomoćnoj prostoriji. Objesio se nekim kablom koji je pronašao. Odmah sam zvala policiju i dvadeset minuta mu davala vještačko disanje, ali nisam mogla da ga vratim. Moj sin više nije živ, ali želim da pošaljem poruku ostalim roditeljima, da vide kakve se stvari dešavaju – priča Dragana Jovićević, majka nastradalog.

Ona tvrdi da je motiv samoubistva batinanje koje je njen sin doživio prije četiri godine u rodnom Kraljevu.

– Prije četiri godine dvojica starijih muškaraca pretukla su ga u kladionici u Kraljevu. Napali su osamnaestogodišnje dijete iz čista mira, samo zato što su mislili da je nekome prijavljivao njihove planove – priča očajna majka.

Kako kaže, ona posjeduje snimak sa nadzorne kamere na kom se vide muškarci koji prebijaju njenog sina.

– Na snimku se vidi kako ga udaraju pesnicama, ali se traka prekida u nekom trenutku, pa sumnjam da se tu dogodio pokušaj silovanja. Sve je bilo prijavljeno policiji, ali je postupak pred sudom išao veoma sporo – navodi Jovićevićeva.

Ona objašnjava da se njen sin nikada poslije toga nije sasvim oporavio.

– Moje dijete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga! Tri godine je ćutao, nije želio da priča o tome što se dogodilo, liječio se kod psihijatra. Tamo su mi rekli da su njegovi problemi posljedica stresa. Čak je i školu i fudbal napustio. Na sudu je prije nekoliko mjeseci dao izjavu da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija. Da mi se neko javio, moje dijete bi danas bilo živo – kaže Dragana Jovićević.

Iz rodnog Kraljeva sa sinovima Dragana se preselila na Novi Beograd zbog bolesnog djeteta.

Otišao je moj cvijet

– Imam četiri sina. Jedan od njih ima cerebralnu paralizu i došli smo ovdje da bi mogao da pohađa školu. Moj Dragan je bio moj cvijet, moje zlato, a sada mi nema života – kaže žena koja s dječicom živi u oronuloj kući.

Ismail, očuh pokojnog Dragana, kaže da mu je mladić dan prije tragedije nagovijestio da bi otišao iz zemlje.

– On me je pitao da li mogu da mu pomognem da ode u moju rodnu Libiju. Savjetovao sam ga da to nije pametno, zbog situacije u zemlji. Rekao mi je samo da mora da ode – priča Ismail.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se