Suprug napio učenika svoje žene kako bi se seksala s njim

IZVORavaz.ba

Na ispitivanju je rečeno kako je Jessica spavala sa svojim učenikom, nakon što ga je njen suprug Derrick napio.

– Storer je sa svojim je učenikom spavala dok je on bio pod utjecajem alkohola, rekla je tužiteljica Lilly Shun.

Storer je svjedočila da njen učenik nije bio pijan, ali tužiteljica Shuna tvrdi kako je mladić priznao da je bio pod utjecajem alkohola.

-Spolno sam općila sa svojim 18-godišnjim učenikom, priznala je gospođa Stormer, nakon što ju je sudac upitao što se dogodilo.

Profesorica je učenika upoznala kad je radila kao zamjena u srednjoj školi u Ohio-u.

Jessici, majci četvero djeci, prijeti zatvorska kazna do pet godina zatvora, nakon što je priznala krivicu, zbog spolnog općenja s maloljetnim učenikom, ali šest tačaka optužnice za davanje alkohola maloljetniku odbačene su zbog nagodbe na sudu u Putnamu.

Storer će zauvijek biti u registru seksualnih prijestupnika, a zatvorska kazna bit će joj izrečena nakon što istraga završi.

Njen suprug priznao je da je davao alkohol maloljetnom učeniku te mu prijeti zatvorska kazna do šest mjeseci, a sud će mu izreći presudu 16. maja ove godine. Učenik je dao izjavu policiji u kojoj tvrdi kako je proveo noć u kući svoje profesorice, nakon što je konzumirao alkohol. Sljedeće je jutro spolni općio s profesoricom što je optužena priznala na sudu 13. decembra.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se