Test ličnosti: Izaberite drvo i reći ćemo vam kako umijete voljeti

IZVORavaz.ba

Test je jednostavan, izaberite drvo koje vam se svidjelo na prvi pogled, potom pogledajte odgovor koji definiše vašu ličnost.

Drvo broj 1

Vi ste veoma emotivna i ekspresivna ličnost, koja može lako planuti, ali isto tako i da se smiri. U odnosima vi pokušavate zaintrigirati i privući pažnju. U vašem odnosu ne ide sve glatko, ponekad se posvađate sa partnerom. Ipak, te nesuglasice samo jačaju vašu vezu, i dolazite do kompromisa.

Drvo broj 2

Vi ste osoba koja teži ka redu i savršenstvu. Imate stroga pravila kojima se rukovodite kroz život. Vi ste nekonfliktni, ali spremni da uzvratite. U odnosima sa voljenom osobom težite liderstvu, ali ako to ne postignete, onda postajete ravnopravni partner, na kojeg se uvijek može osloniti u teškim trenucima.

Drvo broj 3

Vi ste nježna i meka osoba koja voli romantiku. Mnogo se koncentrirate na sebe, ali možete ponekad poslušati i mišljenje drugih. Pokušavate pronalaziti kompromise. U odnosima tražite jakog partnera. Puni ste ljubavi i energije, koja gasi sve negativne emocije i donosi mir vama, i onima koji vas okružuju.

Drvo broj 4

Vi ste razumna i uporna osoba. Ignorirate tuđe mišljenje i niste skloni da vjerujete autoritetima. U odnosima sa suprotnim polom, pokušavate napraviti neki plan za budućnost i postepeno ga sprovodite. Vama odgovara dobra, jaka ličnost koja će vas podržavati i pomagati u bilo kojim poduhvatima.

Drvo broj 5

Ovakav oblik biraju jake i odlučne ličnosti, ali koje su, u dubini duše, veoma romantične i nježne. Sigurni ste u sebe, uporni, izdržljivi i razumni. U odnosima sa suprotnim polom najčešće vi preuzimate inicijativu na sebe. U porodici su, osobe kao što ste vi, pouzdane i kreativne. Vi nikad nećete dozvoliti da monotonija ugasi emocije u vašoj zajednici.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se