Naslovnica MAGAZIN Tim doktora brine oko Lazića, a čim je saznao da ide na...

Tim doktora brine oko Lazića, a čim je saznao da ide na terapije Darko je imao samo jedan zahtjev! Darko Lazić u ponedjeljak je krenuo sa elektroterapijom, a od samog dolaska u banju u Mladenovcu, u njegov apartman svakodnevno dolaze ljekari koji brinu o njegovom zdravlju. U momentu kada je saznao da počinje sa terapijama, Darko je imao samo jednu želju i zahtjev.

0

“Odmah je ljekare pitao da li može da ide na terapije kao i svi ostali pacijenti, sasvim normalno u sobu na prvom spratu u kojoj se terapije i dobijaju. Ne želi uopšte da se ističe u odnosu na druge pacijente, a iako je u banju došao sa politraumama, želi da se što prije izliječi”, kaže izvor iz banje.

Međutim, ljekari su odmah donijeli odluku da će Darko narednih dana da se liječi u apartmanu, gdje će biti u kontaktu sa što manjim brojem ljudi. Kao što smo već pisali, postoji bojazan da se pjevaču zbog prehlada i gripova koji su u jeku, ometa dalje liječenje.

“Darko će narednih nekoliko dana terpije primati u svom apartmanu, tako je odlučio njegov tim ljekara”, kaže dalje izvor.

Inače, Darko je u banju na liječenje upućen regularnim putem preko osiguranja, a u banju nije stiglo rješenje kojim mu se propisuje pratilac, iako je praksa da teži slučajevi, kao što je Darkov, imaju pravo na to. Kako saznajemo, njegova majka Branka uredno doplaćuje boravak.

Loading...