Topalkova kćerka u vezi sa Matorom!

– “Jelena i Jovana viđaju se dugo. Prvo su bile drugarice, zajedno su izlazile u provod. Sada je to preraslo u nešto više. Matora je veoma pažljiva prema Heleni, ponaša se zaštitnički prema njoj i rastjeruje frajere, koji je opsijedaju“, kaže Helenina drugarica za Svet i dodaje:

– “Prije neki dan između njih je nastao haos kada je u novinama izašla slika na kojoj se Matora ljubi sa nekom drugom djevojkom. Helena je pobijesnila i napravila ljubomornu scenu. Često se svađaju baš zbog ljubomore.“

Inače, do Topalka su stigle priče da mu se kćerka viđa sa ženom, ali Helena je to poricala. Nije željela da prizna kako je tata ne bi smarao i postavljao joj suvišna pitanja.

– “Heleni je jasno da Topalko tako nešto nikada neće prihvatati, pa zato ne želi sa njim da razgovara o tome. Topalko želi da se njegova kćerka uda i rodi mu unučiće, a ne ide okolo sa Matorom“, kaže sagovornica.

Iako sumnjaju da im se kćerka viđa sa ženom, Vesna i Topalko nadaju se da je to njen prolazni hir i da će se brzo vratiti muškarcima. A da li će zaista tako biti, saznaćemo vremenom.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se