Naslovnica MAGAZIN Tražila dečka da joj kupi tampone, njegova poruka uz fotku iz dućana...

Tražila dečka da joj kupi tampone, njegova poruka uz fotku iz dućana postala hit

0

NIJE tajna da je većina muškaraca potpuno neupućena kad je riječ o menstruaciji, a šala jednog dečka pokazala je koliko malo pripadnici suprotnog spola zaista znaju o tom ženskom dobu u mjesecu i higijenskim proizvodima.

Korisnica Twittera iza nadimka Brogan Paget nedavno je dečka Lewisa zamolila da joj kupi kutiju tampona u trgovini. No kad je stigao u dućan, nije bio siguran koje da kupi jer je postojalo nekoliko različitih vrsta i veličina pa je partnerici poslao poruku koju je ona podijelila na Twitteru te koja je postala hit.

Lewis je curi poslao fotografiju dviju kutija Tampax Compaka, jednu žutu s običnim tamponima, a drugu zelenu s većim. “Želiš li limun ili limetu?” napisao je uz fotografije. “Kad zamoliš dečka da ti kupi tampone”, napisala je uz fotografiju koja je mnoge nasmijala.

Viralni tvit mnoge je nasmijao, ali reakcije su pokazale da su neki muškarci zaista mislili da su tamponi aromatizirani. “Pokazala sam ovo dečku i pitao me: ‘Čekaj, stvarno su drugačijih okusa?'” komentirala je jedna žena.

“Čekaj, to nisu okusi? Isuse, ovo je zbunjujuće”, još je jedan od komentara.

“Barem se trudi”, komentirali su neki.

Loading...