Naslovnica MAGAZIN TRAŽIO JE OD NJE JEDNU STVAR, 2 PUTA SEDMIČNO: Bosanac ponudio 20.000...

TRAŽIO JE OD NJE JEDNU STVAR, 2 PUTA SEDMIČNO: Bosanac ponudio 20.000 eura Radi Manojlović da uradi ovo! Rada Manojlović odbila je poslovnu ponudu o kojoj mnogi maštaju. Pjevačici je jedan poznati bosanski biznismen predložio da bude promotivno lice noćnog kluba, gdje bi mjesečno zarađivala čak 20.000 eura. Folkerkino zaduženje bi bilo da dvaput nedjeljno svojim prisustvom namami što više gostiju (bez pjevanja) i da reklamira diskoteku na društvenim mrežama. Međutim, njoj se ta ideja nije dopala.

0
IZVOR:ekskluziva.ba
PODIJELI

– Rada je preokupirana nastupima, ne može ni da se naspava. Stalno je na putu, što je dodatno iscrpljuje. Ona se ne žali zbog obima posla, jer joj je u interesu da što više radi i zaradi, ali zbog toga odbija sve druge ponude koje nemaju veze s muzikom. Tako je nedavno preko zajedničkih prijatelja upoznala gazdu jednog kluba u Sarajevu, koji je odbio da mu Rada bude promoterka.

Folkerki je drastično skočila popularnostu BiH nakon saznanja da je u vezi s Harisom Berkovićem, obarala je sve rekorde u tamošnjim diskotekama, pa zbog toga ima dosta poslovnih ponuda na tim prostorima – priča izvor Kurira i dodaje da je biznismen spreman da plati koliko god treba samo da bi poslovao s Manojlovićkom.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here