Naslovnica BiH Tuča pred kampusom u Banjoj Luci: Vozili se bez novca pa pretukli...

Tuča pred kampusom u Banjoj Luci: Vozili se bez novca pa pretukli taksistu Milan Malić i Boris Zorić iz Banje Luke pretukli su danas taksistu firme "Bel taxi" Milu D. nakon što je odbio da ih, bez novca, vozi gradom.

0
IZVOR:avaz.ba
PODIJELI

Taksista je, nakon telefonskog poziva, primio mladiće u vozilo kako bi ih prevezao na lokaciju u naselju Starčevica. Mladići su od njega tražili da prati automobil koji se pojavio na putu, što je on i učinio.

Došavši na semafor na Bulevaru Živojina Mišića, taksista je stao na crveno svjetlo, a mladići su tražili da nastavi vožnju, što je on odbio. Pri tome ih je pitao imaju li para da plate vožnju, na šta su odgovorili da nema

Taksista je nedugo zatim stao pred kapijom studentskog kampusa na Bulevaru vojvode Petra Bojovića. Došlo je do prepirke i jedan od mladića udario je taksistu flašom u glavu, dok ga je on, u samoodbrani, pošpricao suzavcem.

Nakon prijave, na mjesto događaja brzo su stigle dvije patrole policije, koje su mladićima napisale prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira tučom, dok je taksisti ukazana ljekarska pomoć.

 

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">