Tužna sam: Luna Đogani otkrila zbog čega ne želi da se viđa sa Markom Miljkovićem!

– Ne mogu da kažem da sam nesretna. Čovjek mora da bude sretan i i zadovoljan sobom da bi uopšte bio sretan. Ne mogu da budem nesretna što sam se rastala od emotivnog parnera, ali da, tužna sam. Teško mi je što sam se rastala od svog partnera. To su normalne i prirodne stvari. Neke stvari prosto ne možeš na silu i bolje je da se zdravije raziđeš, nego da to bude pogrešno i po mene i po njega. Najveći okidač jesu neke nerazmirice koje nismo na vrijeme riješili, ali i to što nemamo iste stavove. Nažalost, ljubav nije dovoljna da bi veza uspjela. Mogu da postoje i kompromisi i razumijevanja ida prihvatiš osobu takva kakva je. Prihvatiš osobu, pa čak i da je najgora. Mnogo je bitno da se mijenjaš. Nikada nećete od mene čuti ružnu riječ o Marku. Rekla bih samim tim i o sebi ružno. Ja sam sa tim čovjekom bila 11 mjeseci, imala prelijepe trenutke. One ružne zaboravljam – rekla je Luna i nastavila:

– Mislim da je suvišno da se viđamo i pijemo piće. To su te neke emocije koje treba vremenom da prođu. Moje emocije se nisu ugasile, ali sam odlučila da krenem dalje. Pokušali smo, trudili se, ali nismo uspjeli, život ide dalje – zaključila je Luna za Pink.rs.

Pobjednica “Zadruge 2” i odnedavno pjevačica otkrila je i da je utjehu potražila u poslu, te da će publiku uskoro obradovati sa tri nove pjesme.

– Spremam tri nove pjesme. Mogu reći da je svaka autobiografska, ali ne u ljubavnom smislu. Sad je ono kako sebe želim da vidim. Vedra, nasmijana, zavodljiva. Zaljubljena u samu sebe. Mislim da sam to davno ostavila i da sam se previše fokusirala na posao. Kada su ove pjesme u pitanju, tu će biti fokus na meni – rekla je Luna.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se