U Kaknju pronađena droga

IZVORavaz.ba

U skladu s raspoloživim operativnim saznanjima, a na osnovu naredbe Općinskog suda u Kaknju, policijski inspektori su pretresli stan u kakanjskoj ulici Melente Bošnjaka, koji koristi navedena osoba i prilikom toga pronašli metalnu kutiju u kojoj se nalazilo sedamnaest ‘pvc vrećica’ sa sadržajem bijele praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu speed, ukupne težine 413,21 grama.

Pronašli su i ‘pvc drobilicu’ s tragovima materije koji asociraju na opojnu drogu marihuanu, grumen suhe biljne materije, koja svojim izgledom i karakeristikama asocira na opojnu drogu marihuanu bruto težine 52,55 grama i dvije pvc saksije u kojim su se nalazile tri stabljike, koje asociraju na indijsku konoplju.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentovanja krivičnog djela, Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona će Policijska stanica Kakanj dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršioca protiv osobe K.A., rođene 1982. godine, iz Kaknja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se