Naslovnica CAZIN U MZ Liskovac okončan projekat vrijedan 140.000 maraka Naselja Beganovići i Čovići...

U MZ Liskovac okončan projekat vrijedan 140.000 maraka Naselja Beganovići i Čovići u mjesnoj zajednici Liskovac sada su spojena asfaltnim putem, što je za ovdašnje mještane bilo od velikog značaja. Projekat je realiziran uz podršku Grada Cazina i radovi su okončani na dužini puta od 900 metara.

0

– ”U toku je realizacija još nekoliko infrastrukturnih projekata, a uskoro očekujemo i potpisivanje ugovora za još četiri projekta izgradnje puteva na području ove cazinske mjesne zajednice”, istaknuo je Sadmir Škrgić, povjerenik MZ Liskovac.

Svečanom otvorenju puta koji su organizirali mještani prisustvovao je i gradonačelnik Cazina, Nermin Ogrešević, koji je tom prilikom istaknuo:

– „Ovo je samo jedan u nizu projekata čiju realizaciju Grad Cazin podržava. Mještani Liskovca žele modernizirati ovu sredinu i s pravom očekuju našu podršku. Nama je također cilj da imamo lijepo uređena i modernizirana sela. Svaka inicijativa građana u interesu i najmanje društvene zajednice će biti podržana i ubuduće“.

Vrijednost ovog projekta je 140.000 maraka, a svečano otvorenje za mještane je bio poseban dan u kojem nisu krili radost i zadovoljstvo.

Loading...