U ponedjeljak se u Cazinu svečano obilježava Dan našeg Grada

Tako je planirano da od 18 sati na platou ispred Kulturnog centra Cazin počnu nastupi domaćih kulturno- umjetničkih društva koja će se predstaviti s velikim brojem različitih koreografija.  Već od 19 sati na Trgu i prostoru oko gradske fontane će se predstaviti naši sportski klubovi i najmlađi cazinski sportaši. Oni za ovu priliku takođe, spremaju posebne performanse i zanimljive nastupe u kojima će kroz karate, tae kwon do, nogomet, šah, cross fit i brojne druge vještine pokazati svoja postignuća.

Od 20 sati i 30 minuta, plato ispred stare Gimnazije rezerviran je za koncert mlade b- h zvijezde Deniala Ahmetovića sa bendom, vrhunskom scenom i posebno dinamičnim repertoarom u kojem će uživati publika svih uzrasta.

Najmlađe Cazinjane ove večeri očekuju još brojna iznenađenja, među kojima su i maskote s njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova, a tu je i još puno drugih sadržaja koji će svečanost u povodu Dana Grada Cazina učiniti još ljepšom i pravom prilikom za susret i druženje svih naših građana.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se