26.6 C
Bihać
Četvrtak, 16 Septembra, 2021

Uprava za inspekcijske poslove USK: Najavljene pojačane kontrole i sankcije za kršenje odredbi zabrane

Kazne od 3000 – 10.000 maraka za objekte koji prekrše odredbe zabrane, te organiziraju zabave za proslavu Dana žena, glavni su razlog što su ugostitelji neće ove godine zabilježiti planiranu ili kao u nekim ranijim godinama značajnu posjećenost…

BIHAĆ, 8. marta – Proslava 8. marta – Međunarodnog dana žena za hotele, ali i sve ostale ugostiteljske objekte, nakon zimske pauze značio je uglavnom početak sezone, gdje bi se organiziranjem zabava ostvario i značajniji prihod.

Dok se prošle godine ovaj praznik ipak obilježio, jer zatvaranja i oštrije mjere nisu bile aktuelne, u 2021. godini Dan žena uglavnom će biti u skromnijoj varijanti, bez tradicionalnih večernjih zabava. Tome je svakako doprinijela i najava Kantonalne Uprave za inspekcijske poslove o pooštrenim kontrolama. Kazne od 3000 – 10.000 maraka za objekte koji prekrše odredbe zabrane, te organiziraju zabave za proslavu Dana žena, glavni su razlog što su ugostitelji neće ove godine zabilježiti planiranu ili kao u nekim ranijim godinama značajnu posjećenost.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se