17.4 C
Bihać
Četvrtak, 17 Juna, 2021

Uspješna pjevačica: “Rodbina ne razumije moj poziv, za njih sam pjevaljka”

Ne pristajem baš na sve, to je samo pjesma. U životu pravim kompromise, ne pristajem na nemoral. E, sad zavisi kako ko gleda na to. Na primjer, moja familija moj posao gleda kao promašaj, kao nešto što nije moralno. Za njih sam pjevaljka, nisam pjevačica – priča Jadranka i nastavlja:

– Ljudi su navikli da pjevačice tako zovu, uglavnom se to čini po selima. U mojoj dugogodišnjoj karijeri neprijatnih situacija je bilo, ali sam to držala po kontrolom.

Kada krene neko tako da mi obraća ili da dovede do toga da imate neprijatnu situaciju, znam da uvijek imam izbor. Ostavim mikrofon, uzmem torbu i na vrata. Ne dam na sebe! Svaki nastup za takmičenje je pažljivo osmišljavala, ali nije bila zadovoljna, pa je ove nedjelje imala veliku pomoć supruga koji je stilizovao od glave do pete.

– Uvijek sam htjela da budem zatvorenija zbog tipa emisije, ali suprug nije dao. U prošloj emisiji sam omašila sve, imala neumijesnu frizuru, izgledala sam dosta starije, pa je on preuzeo odgovornost – ispričala je takmičarka, na šta se nadovezao i njen suprug. A da li od njega ima podršku da se bavi pjevanjem, jasno je svima.

.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se