Užas: Djevojčica u školi divljački pretukla vršnjakinju (VIDEO)

U Srbiji je sve prisutniji problem maloljetničkog nasilja, a na društvenim mrežama se često objave snimci brutalnih tuča, u kojima učestvuju ne samo dječaci nego i djevojčice. Brutalno prebijanje djevojčice, i to u prostorijama škole još je jedan pokazatelj da su mnogi mladi u Srbiji na poptuno pogrešnom putu, prenosi Kurir.

Povodom ove surove tuče, Dragana Janković je na Facebooku objavila da je snimak tuče dobila posredstvom djece ali i odgovornih roditelja koji su davno izgubili povjerenje u prosvjetne institucije.

Ona je navela da se radi o učenicama sedmog razreda, i da se tuča  dogodila u ponedjeljak, a da je snimak skinut sa Facebook profila nasilnice, prije nego je obrisan. Što je još poraznije,  poruka o tome je imala u tom trenutku čak 376 sviđanja.

Prema njenim riječima, djevojčica koja je napadnuta, pored fizičkih povreda, je sada je u velikom stresu. Ona je navela da je i karate klub još ranije je izbacio ovu nasilnu djevojčicu upravo zbog ovakvog ponašanja dok su je nadležni u školi kažnjavali ukorom.

– Ne znamo reakciju škole povodom ovog slučaja, iako su nam učenici ove škole javili da je za subotu zakazala novi obračun – navodi na kraju Dragana.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se