Užasan trend u seksu koji je opasan kao silovanje: Bila sam žrtva “stealthinga”!

IZVORavaz.ba

Tokom seksa je skinuo kondom, a da mi to nije rekao –  prisjeća se Cindy za “New York Post”. Nekoliko trenutaka kasnije ona je shvatila šta je muškarac uradio, ali je bila previše uplašena da kaže bilo šta.

– Nisam smjela da mu kažem ništa jer je bio stariji i nisam htjela da uništim trenutak. Ipak, osjećala sam se užasno jer sam pozvala nekoga u svoju spavaću sobu da podjelimo intiman momenat, a on je uradio nešto užasno bez moje dozvole – priča Cindy.

Muškarci koji ga podržavaju ovaj trend pravdaju se riječima da je to njihovo pravo da šire svoje sjeme i da je u pitanju prirodan impuls. Ipak, kada je Cindy svom partneru nakon seksa skrenula pažnju na ono što je uradio, dobila je neočekivanu reakciju.

– Zašto si toliko uzbuđena? Znam da si ti čista i zdrava, a i ja sam čist i zdrav. Koga briga za to što sam skinuo kondom! –  bio je njegov odgovor. Pored toga što skidanje kondoma tokom seksa povećava rizik od dobijanja seksualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, žrtve pate i od postraumatskog stresa – zaključuje se u tekstu New York Posta.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se