Naslovnica CAZIN Vjeroučitelji s gradonačelnikom Cazina podijelili bajramske paketiće prvačićima (FOTO) U posljednjim danima...

Vjeroučitelji s gradonačelnikom Cazina podijelili bajramske paketiće prvačićima (FOTO) U posljednjim danima mubarek mjeseca Ramazana, Aktiv vjeroučitelja grada Cazina je organizirao podjelu bajramskih paketića za učenike prvih razreda svih osnovnih škola na području Cazina.

0

Bajramske paketiće za oko 560 učenika uručili su vjeroučitelji u svojim školama.

Predsjednik Aktiva vjeroučitelja grada Cazina, prof. Hamed je istakao da su sredstva za ove bajramske paketiće donirana od strane gradonačelnika grada Cazina mr. Nermin Ogrešević.

Cilj ove aktivnosti jeste upravo da naši učenici u duhu svoje tradicije i svog identiteta provedu bajramske praznike. U ovim posljednjim mubarek trenutcima Ramazana naši najmlađi učenici dočekuju Ramazanski bajram sa osmjehom i skromnim poklonima u rukama. Ovim putem želimo se najiskrenije zahvaliti našem uvaženom gradonačelniku grada Cazina mr. Nerminu Ogreševiću koji je pomogao u realizaciji ovog ako Bog da hajirli djela. Veliko je zadovoljstvo vidjeti osmjeh na dječijim licima koji je podstrek da budemo više aktivniji i uspješniji u svojim profesijama, poručili su iz Aktiva vjeroučitelja.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN –  AKTIV VJEROUČITELJA OPĆINE CAZIN

Loading...