Vlasnik kafića u Kanadi Nessonu ostavio originalnu poruku, a onda ga glumac iznenadio (FOTO)

IZVORavaz.ba

Kraj ulaznih vrata postavio je veliku tablu s natpisom: ‘Liam Neeson ovdje jede besplatno’, fotografirao ju je i objavio na društvenoj mreži.

Dugogodišnji obožavaoc sjevernoirskog glumca kaže kako se ni u najluđim snovima nije nadao da će Neeson uopće odgovoriti na njegovu simpatičnu šalu, a ono što je Liam na kraju napravio, oborilo ga je s nogu, prenose mediji.

– Fotografiju natpisa objavili smo na Instagramu u 11 ujutro, a onda se oko 18.30 sati u kafiću pojavio on. Liam glavom i bradom! Kolega je odjednom viknuo ‘Je..te led!’, okrenuo sam se kako bih vidio što se to događa, a preda mnom je stajao on, Neeson! Samo nas je pogledao i smrtno ozbiljan pitao: ‘A gdje je moj besplatan sendvič?’ – prepričao je oduševljeni Alex Johrden, voditelj Big Star Sandwicha.

Dodao je kako junak ‘Schindlerove liste’ i franšize ‘96 sati’, koji u Vancouveru trenutno snima novi film ‘Hard Powder’, nije imao vremena za ručak, ali za uspomenu je pozirao s osobljem.

Nemamo pojma kako je čuo za nas. Vjerojatno od ekipe sa seta, koja je cijeli dan bila posvuda u gradu – rekao je Johrden.

Matt Pruim, Neesonov fan broj jedan i idejni začetnik svega, nažalost nije bio u kafiću kad se ondje pojavio njegov idol, ali ne gubi nadu da će se holivudski velikan možda, ipak, vratiti i pojesti svoj besplatan ručak.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se