Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Za ova tri horoskopska znaka prosinac će biti najgori mjesec

Za ova tri horoskopska znaka prosinac će biti najgori mjesec

0

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KAŽU da je prosinac najljepše vrijeme u godini, no nekima nažalost ove godine neće biti. Barem ako je vjerovati horoskopu.

Tri horoskopska znaka u prosincu se, prema pisanju Ženskog magazina, nemaju čemu radovati.

Ovan

Sve će im biti teško, jer njihov vladajući planet ne surađuje s njima. Mars putuje kroz njihovu 12. kuću podsvijesti i snova, što znači da će biti potpuno zatvoreni prema svemu.

Osjećat će se letargično, zbunjeno i neugodno, zbog čega će biti nervozni.

Savjet im je da pokušaju nervozu usmjeriti na neke druge stvari, jer prosinac će ionako brzo proći te stižu bolja vremena.

Blizanci

Previše toga im se dogodilo, a njihov vladajući planet Merkur je stacioniran direktno. Ipak, “najgori prosinac” samo je u njihovoj psihi, jer im misli lutaju i nisu fokusirani na stvarnost.

Razmišljanje o profesionalnom životu unosi im nervozu, no bilo bi dobro da se oraspolože jer onima oko njih blagdani neće biti isti bez njihovog zaraznog duha.

Vodenjak

Osjećaju se iscrpljeno i potrebno im je čišćenje uma te punjenje baterija. Pomoći će im činjenica da su blagdani vrijeme odmora s voljenima pa nije toliko teško napuniti se pozitivnom energijom.

Savjet im je da se opuste i budu blaži prema sebi.

Loading...