Naslovnica Ljepotice ŽANAMARI PERČIĆ DONOSI “URAGAN”: Pokazala savršeno isklesano tijelo

ŽANAMARI PERČIĆ DONOSI “URAGAN”: Pokazala savršeno isklesano tijelo

0

Žanamari Perčić objavila je spot za svoju novu pjesmu “Uragan”, koja je nastala u saradnji s mladim DJ-em Arienom. Atraktivna pjevačica za spot se naporno pripremala.

Čak su mi i fizičke pripreme za snimanje ovog videa bile najduže do sada. Odlučila sam isklesati tijelo da u spotu ‘Uragan’ doslovno tako i izgledam i u tome mi je pomogao moj trener i prijatelj Stjepan Zelić, koji je na kraju završio, glumeći glavnu mušku ulogu, u spotu. Sve što se dogodilo u vezi ove pjesme i spota bilo je prožeto snažnom hemijom, divnim slučajnostima, inspiracijom i kreativnom saradnjom s cijelim mojim timom. To ćete jako osjetiti gledajući spot i slušajući pjesmu-rekla je.

Pjesma je neobična fuzija gl žanrova EDM, trap, R’n’B, pop, čak i s elementom roka i po tome je zaista meni svojstvena jer sam već poznata po svojoj raznolikosti. Volim iznenaditi i sebe i svoje fanove, volim svježinu u muzici i inistiram da me nešto pokrene. Ovaj Arienov beat me aktivirao čim sam ga čula i povukao da napišem tekst i melodiju- dodala je.Dan nakon snimanja “Uragana” plesačica Željka se zaručila, a vizažistica Ivana Čorić saznala da je trudna, otkriva Žanamari.

Loading...