Naslovnica MAGAZIN Žanamari Perčić: Kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam

Žanamari Perčić: Kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam

0
Žanamari je na svom Instagram profilu napisala kako se često susreće s negativnim komentarima kada postavi sliku u kupaćem kostimu, te da društvo pa i Instagram sve više postaju “svijet muškaraca”.

“Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to, a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu”, napisala je Perčić i pitala svoje pratitelje kako bi bilo uredu da se pjevačica obuče za kupanje u moru i sunčenje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Kiss from #Varkiza 💋 *s obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primjetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više ‘man’s world’. Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to – kod njih… a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu 😂✌🏼 Moje pitanje vama je kako bi po vama bilo ok da se pjevačice obuku za kupanje u moru i sunčanje? Budite kreativni – šaljive ideje su dobrodošle! Najbolji prijedlog ću osobno isprobati! 😂😂🙈🙌🏼❤️ Za fotku sam posudila Makijevu šiltericu tako da ne budem ‘samo u badiću’ ✌🏼🍸 #vacation #baecation #beachbar #beautifuldestinations #greece #athensriviera

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

Perčić je zamolila pratitelje da budu kreativni i šaljivi, te je obećala kako će najbolji prijedlog i sama isprobati.

“Ja stvarno ne vidim zašto bi se kupala uopće. Samo pjevaj”, našalila se njena kolegica Pamela Ramljak.

A neki su joj rekli kako su kupaći kostimi totalno out.

“Mislim, da su kupaći kostimi suvišni za kupanje u moru, a za sunčanje sugeriram sunčane naočale, lančić oko gležnja i nešto deblji namaz kreme za za sunčanje”, našalio se pjevačicin pratitelj.