27.8 C
Bihać
Ponedjeljak, 2 Avgusta, 2021

ZASJEDALA VLADA UNSKO-SANSKOG KANTONA

Ministarstvo građenja, prostornog uređenja i zaštite okoline sufinansirat će projekat Grada Bihaća koji se odnosi na rješavanje odvodnje oborinskih voda u sklopu izgradnje puta MZ Klokot- Papari, odlučeno je na jučerašnjoj sjednici Vlade USK.

BIHAĆ, 15. decembra – Na jučer održanoj sjednici članovi Vlade USK-a dali su saglasnost Adnanu Alagiću, ministru za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoline, na tekst Sporazuma o sufinansiranju projekta između ovog Ministarstva i Grada Bihaća.

Riječ je o sufinansiranju projekta rješavanja odvodnje oborinskih voda u sklopu izgradnje puta MZ Klokot- Papari. Ministarstvo za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoline ovaj projekat će sufinansirati sa 10. 000 KM.

Na prijedlog Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Vlada USK razmatrala je i uputila u skupštinsku proceduru prijedlog za imenovanje Upravnog odbora Univerziteta u Bihaću.

U skupštinsku proceduru upućen je i prijedlog odluke o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja USK za prvo tromjesečje naredne godine.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se