18.3 C
Bihać
Četvrtak, 23 Septembra, 2021

Zavela je prijatelja svojih sinova i u tome ne vidi problem: “Ako može u rat, onda je i dovoljno star da bude moj”

Ljubav je često slijepa, teško je predvidjeti prema kome će vas srce jednoga dana povući, no slutimo da vjerojatno većina vas ipak sumnja da bi ikada mogla hodati s prijateljem ili prijateljicom vlastite djece.

Međutim, i takve se situacije događaju, pa se tako Amor poigrao sa svojim strelicama i pogodio 40-godišnju Tanyu i 22-godišnjeg Josueu.

Zajedno su već oko godinu i pol dana, pa i unatoč tome što su mnogi bili skeptični po pitanju budućnosti te veze.

Tanya i Josue upoznali su se preko njezinih sinova, a ona tvrdi da to njima nikada nije predstavljao problem. Dapače, svojedobno ih je snimila kako se zajedno vozikaju na biciklima, a par ne smetaju niti zločesti komentari na društvenim mrežama.

“Ako zakonski može kupiti alkoholno piće, ako zakonski može kupiti oružje, ako zakonski može služiti vojsku i poginuti u ratu, onda sam prilično sigurna i da može biti sa mnom”, napisala je Tanya u komentarima nekome “hejteru”.

No, puno je tu i pozitivnih komentara, brojni su im stali u obranu, a da se pročitati i mnoštvo komplimenata. Njoj uglavnom pišu da uopće ne izgleda kao da ima 40, a istovremeno je nazivaju i pravom sretnicom zato što je osvojila srce takvog, citiramo, slatkiša od dečka.

“Najprije smo bili dobri prijatelji. Ja sam u to doba bila trudna, dok se Josue nalazio u još goroj situaciji. No, oboje smo ostavili tadašnje partnere i završili zajedno”, kazala je Tanya u jednom od nedavnih videa, dok se Josue na to nadovezao ovako:

“Pišite što mislite da morate napisati, govorite nam što mislite da nam imate za reći, na kraju dana nije važno jer ćemo mi još uvijek biti zajedno”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se