18.7 C
Bihać
Četvrtak, 23 Septembra, 2021

Zbog čega se ne vole Milica Pavlović i Teodora Džehverović?

Između Milice Pavlović i Teodore Džehverović, navodno, postoji prećutna netrpeljivost!

Naime, kako se šuška, Teodora je za mlađu publiku postala ono što je Milica bila nekad, pa je samim tim izbacila stariju koleginicu u drugi plan! A kako je to svima očigledno, ne čudi što Milica, navodno, ima pik na malu Džehvu.

„Teodora radi punom parom i samo ređa hitove. Drugim riječima, došlo je njenih pet minuta slave i sada je na vrhu, baš kao što je nekad bila Milica,“ započinje naš izvor i dodaje:

„Teodora forsira zvuk na koji mlađa publika otkida, umije savršeno da đuska i prosto je svi obožavaju i traže je na nastupima.”

„Za razliku od nje, Milica nikako ne može da ubode hit iako se baš trudi i vrijedna je. Izgleda da je za nju nastupilo zatišje i sad mora ponovo da čeka na svojih pet minuta slave. Nju takođe mnogi prozivaju i zbog toga što se u posljednje vrijeme ponaša kao dama, sva je fina i smjerna, nosi komplete, pantalone i sakoe, a svi su navikli da je atraktivna, u minićima i da meša g..om od koje se svima vrti u glavi,“ nastavlja izvor.

 

„U svakom slučaju, Milica sigurno neće sjediti skrštenih ruku, već će dati sve od sebe da povrati staru slavu i da skine malu Džehvu sa trona. Navodno se zato njih dvije ne mirišu, ali nikada nisu javno pričale loše jedna o drugoj,“ zaključio je naš izvor.

 

 

.

.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se