Zdravstveno stanje 30-godišnjakinje koja je prerazla vene stabilno

IZVORavaz.ba

– Pacijentica nije životno ugrožena, komunikativna je i pod nadzorom ljekara. Radi se o povredama obje podlaktice – kažu iz Bolnice “Sveti apostol Luka”, ističući da će Mihreta ostati još neko vrijeme u bolnici.

Mještani Barića, kod Teslića, još su u šoku nakon što je u kući porodice Iriškić došlo do nezapamćene tragedije, kada su majka Jasminka i kćerka Mihreta nožem prerezale vene.

Jasminka, inače domaćica, iskrvarila je na putu prema bolnici.

Majka i kćerka spavale su zajedno na spratu kuće, gdje su se odlučile na očajnički čin. Slučaj je policiji prijavio suprug i otac Dževad, koji se, kako pričaju komšije, nakon što je čuo buku, probudio i otišao do sobe.

Vrata sobe bila su zaključana. Nakon drugog kucanja, tvrde komšije, vrata je otvorila njegova kćerka. Bila je sva od krvi, a nepomično tijelo majke Jasminke ležalo je u lokvi krvi na krevetu. Nožem su se, isjekle sve do lakata.

Izbezumljeni Dževad alarmirao je policiju i Hitnu pomoć. Jasminka je, nažalost, izdahnula na putu prema bolnici, dok je kćerka Mihreta hospitalizirana u dobojsku bolnicu.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se