Želite roditi muško dijete? Popijte ovo prije odnosa….

IZVORAvaz.ba

Studija je provedena nad ženama koje su imale pobačaj. Ranija istraživanja pobačaj su dovodila u vezu s upalom maternice, a takve upale smanjuju šansu da žena dobije dječaka jer se smatra da su muški fetusi osjetljiviji.

Tim naučnika iz SAD-a na nekim je primjerima, piše portal Aura.ba, dokazao da aspirin povećava stopu trudnoće među ženama koje se podvrgnu vantjelesnoj oplodnji. Tokom istraživanja koje je sproveo Institut za dječiju njegu i ljudski razvoj, Junis Kenedi Šriver, 1228 žena pilo je aspirin ili placebo lijek tokom perioda kada su pokušavale da ostanu trudne. U 31 odsto slučajeva one koje su pile aspirin su dobile dječaka. Kod tih je žena takođe upala bila smanjena.

Studija je provedena nad ženama koje su imale pobačaj. Ranija istraživanja pobačaj su dovodila u vezu s upalom maternice, a takve upale smanjuju šansu da žena dobije dječaka jer se smatra da su muški fetusi osjetljiviji. Tim naučnika iz SAD-a na nekim je primjerima, piše portal Aura.ba, dokazao da aspirin povećava stopu trudnoće među ženama koje se podvrgnu vantjelesnoj oplodnji. Tokom istraživanja koje je sproveo Institut za dječiju njegu i ljudski razvoj, Junis Kenedi Šriver, 1228 žena pilo je aspirin ili placebo lijek tokom perioda kada su pokušavale da ostanu trudne. U 31 odsto slučajeva one koje su pile aspirin su dobile dječaka. Kod tih je žena takođe upala bila smanjena.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se