„Žena od sultana“ nakon skoka iz aviona za “Avaz”: Bila sam na ivici da odustanem, strah je bio neopisiv

Pjevačica Tijana Milentijević, poznata kao „Žena od sultana“, pokazala je svojim fanovima da, osim ljepote i prijatnog glasa, posjeduje i hrabrost. Na društvenim mrežama podijelila je snimak skoka padobranom iz aviona, koji je mnoge iznenadio.

Cijeli život
Veliki broj komentara pristigao je na Tijanine društvene mreže, a u razgovoru za „Avaz“ otkrila je kako se osjećala u tim trenucima, kao i da je ispunila svoju dugogodišnju želju.

– Skakanje iz aviona padobranom je, prije svega, bila moja ideja. Bilo je veoma uzbudljivo. Nije me bilo strah, sve dok se nismo podigli na visinu od 3.000 metara. Onda je strah postao neopisiv, a takav adrenalin još nikada ranije nisam osjetila. Bila sam na ivici da odustanem u jednom trenutku, ali ipak nisam – priznala je „Žena od sultana“.

Dodaje da je doživjela iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

Prvi put
– Naravno, bio mi je to prvi put da skačem iz aviona, ali je bila dugogodišnja želja. Ekstremne sportove obožavam i sve što budi adrenalin. Nadam se da ću uskoro smisliti još neki izazov za sebe, a svakako ću to podijeliti s vama – kaže Milentijević.

Zgodna pjevačica, inače, ima pune ruke posla. Vrijedno radi u studiju, a novu pjesmu koja bi trebala biti nastavak hita „Žena od sultana“ planira sa svojim timom objaviti za Novu godinu.

Nisam pronašla pravog
Mada mnogi muškarci uzdišu za njom, ona nam je nedavno izjavila da pravog muškarca još nije pronašla.

– Ponuda uvijek ima, ali nisam još pronašla onog koji mi odgovara, nešto sam probirljiva. Nemam određeni tip muškarca, ali, eto, da je šarmantan, da ima lijepe oči, lijep osmijeh. A najvažnije je kako se ponaša prema meni – priznala je Tijana.

Turneja za 2021.
Pjevačica je sa svojim timom najavila američku turneju za narednu godinu, ako sve bude teklo po planu i ako dozvole epidemiološke mjere