Naslovnica MAGAZIN Žene u ovim horoskopskim znakovima više vole muško društvo

Žene u ovim horoskopskim znakovima više vole muško društvo

0

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

POSTOJE žene koje se jednostavno bolje snalaze u muškom društvu, a pomisao na odlazak na more sa ženama im je jednostavno grozna. Žene u ovim horoskopskim znakovima definitivno preferiraju muško-ženska prijateljstva:

Ovan

Žene u ovom znaku se mogu sprijateljiti sa skoro svakim, ali kad je u pitanju ispunjavanje njihove kompetitivne strane, onda definitivno biraju prijateljstvo s muškarcima. Žene Ovnovi traže nekoga tko će ih izazivati i tjerati da daju sve od sebe, a to češće pronalaze u muškom prijatelju.

Lav

Ovim horoskopskim znakom vlada planet Sunce, a upravo zbog toga žene Lavovi lakše ostvaruju komunikaciju s muškarcima. Mogu se sprijateljiti i sa ženama, naravno, ali ona najbolja prijateljstva za žene u ovom horoskopskom znaku ipak dolaze iz muškog tima.

Škorpion

Žene Škorpioni biraju muške prijatelje iz dvaju razloga – prvo, jer često ne žele pretjerano kompleksne, dramatične odnose nego samo nekog s kim će se dobro zabavljati. Drugi razlog proizlazi iz velike ljubomore koju Škorpioni nose u sebi. Sa ženskim prijateljicama će se češće imati potrebu nadmetati, zato su muški prijatelji za ženu Škorpiona jednostavniji izbor.