Naslovnica MAGAZIN Ženi se Sloba Radanović?! Staje na ludi kamen sa Jelenom, briga ga...

Ženi se Sloba Radanović?! Staje na ludi kamen sa Jelenom, briga ga što ona ima dvoje djece! Sloba Radanović toliko je zaljubljen u djevojku Jelenu Đuričanin Marković da želi da se njom i oženi. Naime, njih dvoje su već pola godine zajedno, a kako je ljubav sve jača, postoji mogućnost da je pjevač uskoro i zaprosi. Prema riječima bliskih prijatelja, Slobi ne smeta čak ni to što Jelena iza sebe ima neuspjeli brak i dvoje maloljetne djece.

0

Sloba je zaljubljen do ušiju. Nijednu djevojku ne vidi od Jelene. Mnoge žene ga startuju, pišu mu na društvenim mrežama, ali on sve to kulira. Uplovio je u mirnu luku i baš mu prija. Toliko im je lijepo da on već razmišlja o ženidbi. Naravno, to joj nije rekao, ali njegovi prijatelji pretpostavljaju da će je zaprositi za doček Nove godine. Ništa me ne bi iznenadilo da to uradi tačno u ponoć, jer će zajedno ući u 2020. na njegovom nastupu u Beogradu. S njim zajedno pjevaće i Svetlana Ceca Ražnatović, pa prilika može da bude baš romantična – priča naš izvor blizak Radanoviću.

Prema njegovim riječima, Jelena se zarekla da nikada više neće stati na ludi kamen, ali je toliko odlijepila za Slobom da je promijenila ploču.

– Njena drugarica mi je rekla da bi se bez razmišljanja udala za Slobu ukoliko bi je zaprosio. Istina je da je zbog veze s njim i ona imala mnogo problema, ali emocije su jače od svega. Njima je zasad lijepo, ali ne mogu zauvijek da budu momak i djevojka. Oboje su zreli ljudi – završava naš izvor.

Inače, Radanović na sve načine pokušava u javnosti da predstavi da su Jelena i on bliski prijatelji i ne odustaje od toga.