ZORAN MARJANOVIĆ ISKRENO: Između Jelene i mene nije bilo problema! Nisam spreman da se bavim muzikom!

Na pitanje koje većinu zanima, a odnosi se na to u kakvim je odnosima bio sa Jelenom, Zoran kaže da nikakvih problema nije bilo.

“Novine su pisale šta god im je palo na pamet“, rekao je Zoran gostujući na “Happy“ televiziji, a na pitanje novinara Milomira Marića kako komentariše pojavljivanje izvijesne Rade iz Beča kojoj je navodno slao erotske poruke, suprug ubijene pjevačice, kaže:

“Ona je meni slala poruke…Ja sam skoro saznao da je ona registrovana pros*itutka i plaćali su je da bude paravan. Izjavljivala je kako moju majku treba spaliti na groblju. Ja sam je jurio i po ulici. Nikada je nisam vidio“, priznaje Zoran.

Zoran je Jeleni pomagao u karijeri, ali pošto su “rane još svježe“, kaže da još uvijek nije spreman da se u potpunosti vrati muzici.

“Muzika je na “stend baju“. Dosta je snage potrebno, pogotovu za tu njenu posljednju pjesmu koju je otpjevala, noć prije nego što se to desilo…“, priznao je Zoran i nastavio:

“Želio sam Jelenu da vratim na scenu jer je to bila njena želja od malih nogu, sa posljednje tri pjesme koje sam uradio. Voljeli su je jer je bila jedan od najmlađih pjevača u začetku “Granda“, rekao je Zoran .

Na pitanje novinara gdje je Jelena nastupala u noći ubistva, Zoran kaže da se Jelena tek vratila na scenu.

“To je sve bilo svježe, tek se vratila na scenu, mnogi je još nisu ni primijetili. Pjevala je u Filmskom gradu, u Skadarliji. Nekada sam išao, nekada nisam“, dodao je on.

Marjanović je još jednom ponovio kako muzika sada nije glavna okupacija u njegovom životu, već da se posvetio djetetu.

“Fokus sam stavio na dijete, na čekanje hvatanja zločinca“, kaže Zoran.

“Dijete i njeno sazrijevanje je na prvom mjestu. Pravda da se dočeka, da taj zlikovac bude priveden pravdi. Iživljavanje medijsko koje je moja porodica podnijela do sada…I to što su nas optuživali za ubistvo, to su bili kontradiktorni naslovi, to je bilo strašno“, zaključio je na kraju Zoran.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se