ZVEZDA GRANDA NA STUBU SRAMA: Roditelji se preko novina odrekli Nadice Ademov!

– Mi roditelji, majka Džemila i otac Đulijano Ademov, zbog nepoštovanja oba roditelja ograđujemo se od svih postupaka, namjera i učinjenih djela naše kćerke Nedire Ademov i ne snosimo nikakve posljedice ukoliko ista takva djela učini koja nisu u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije (pozajmice, krađe, zaduženja i slično) ne priznajemo – navedeno je u oglasu.

Nadičin otac Đulijano Ademov (39) za Kurir je potvrdio da su se on i njegova supruga odrekli nasljednice!

– Tačno je, prije dvije nedjelje odrekao sam se kćerke. I ne samo ja i moja porodica nego i ženina familija. Šta će nam takvo stvorenje? Sramota me je što mi je bila kćerka. Neka sad na miru pravi svadbu, a djeveruše nek joj budu njegove bivše žene – razočarano kaže Đulijano.

Na pitanje da li bi promijenio mišljenje ukoliko se desi čudo i Nadica otkaže veselje koje je u planu za ovo leto, Ademov je bio izričit.

– Sramota je da bude s takvim čovjekom. Stariji je od mene, ima burnu prošlost. On je neodgovaran muškarac koji ostavlja žene i djecu po ulici. Sram ga bilo – poručuje Ademov.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo i Nadicu, za koju se spekulisalo da je imala kratku romansu sa Stefanom Živojinovićem, ali pjevačica nije odgovarala na naše pozive.

LJUBAV NA PRVI POGLED

Dalibor Stanojević, novopečeni suprug Nadice Ademov, posljednjih devet godina živi u Beču. Dva puta se razvodio i ima troje djece. S pjevačicom se upoznao na jednom veselju u Austriji gdje je ona bila specijalna gošća.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Nadica je odlijepila za njim. Godinu dana su krili da su u vezi, pa su se tajno viđali jer ju je on pratio na svim nastupima po zemlji i inostranstvu. Ona je roditeljima rekla da ima dečka i da je on njeno godište, a roditelji su poludjeli kada su saznali da ih je kćerka slagala – kaže izvor Kurira.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se